Kan jag beställa åt en annan person och skicka en present?

Det finns gånger då man vill beställa åt någon annan - vid födelsedagar, bröllop eller andra högtider. Genom vår kassa kan du checka ut och låta någon annan få varorna direkt hem till sig.

Så här gör du:

• Lägg till de varor som du vill skicka som present i varukorgen.
  • I kassan fyller du först i dina egna uppgifter under "Dina uppgifter"
  • Välj sedan hemleverans med Budbee eller Postnord.
  • Tryck på knappen "Ändra" och fyll i mottagaren uppgifter.
  • Välj sedan betalsätt.
  • Slutför köp.
  • Kvittot skickas sedan till din e-postadress så att mottagaren inte ser priset på varorna.
  • Mottagaren kommer sedan får information om leveransen när Budbee eller Postnord fått paketet från vårt lager.

Nedan exempel är gjort på kitchentime.se men det fungerar likadant på samtliga våra hemsidor.

Kontrollera gärna uppgifterna en extra gång innan du sedan slutför beställningen så att inte
autofyll-funktionen har lagt in dina uppgifter.